BRANDSTOFMOTOREN

blok_brandstofmotorWij bieden dan ook motoren aan van 2 pk tot 25 pk van diverse merken YAMAHA, HONDA, MERCURY, SUZUKI, MARINER, TOHATSU enz enz zowel 2 takt als 4 takt. Waarvan we altijd zo’n 75 stuks op voorraad hebben.

De motoren zijn allemaal grondig nagekeken en hebben dan een servicebeurt ondergaan. De verkoop van Chinese imitatie motoren is bij ons gestopt, we hebben zelf ervaren de laatste jaren dat de kwaliteit vaak te wensen over liet. Verder kunnen we ook regelmatig zwaardere motoren tot 100 pk leveren.

Door de snelle roulatie is het niet mogelijk alle buitenboordmotoren te vermelden, maar als u een buitenboordmotor zoekt kunt u ons natuurlijk altijd bellen voor advies. Uiteraard is opbouw van een buitenboordmotor ook mogelijk, soms is dit een tijdrovend klusje zonder de juiste gereedschappen. Wij hebben alle benodigdheden om dit netjes en kundig uit te voeren in overleg met u.

Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het goede adres. Wij geven hierin vooraf advies en gaan niks vervangen of repareren alvorens u gesproken te hebben. Vooraf kunnen we u al een indicatie geven wat het ongeveer gaat kosten. Al onze buitenboordmotoren zijn gechecked via de KLPD-site op diefstal en u krijgt bij elke motor een bon met serienummer geschikt voor de verzekering. Goedgekeurde sloten van het merk Steady zijn bij ons ook te verkrijgen. Dit zijn gecertificeerde sloten met 5 sleutels.

Een sterk punt bij castmarine is de gratis levering in de regio Amsterdam van een door u aangeschafte motor bij ons. Kunt u zelf niet komen of heeft u simpelweg geen auto? Wij komen hem graag brengen en desnoods op de boot hangen, voor het afleveren zijn geen extra kosten verbonden. Garantie geven we op elke motor, de termijn staat vaak in de advertentie beschreven. Ook kunt u eigen motor inruilen, uiteraard moeten we de motor eerst beoordelen willen we een bedrag kunnen zeggen.

Wij ontvangen u graag vrijblijvend in onze showroom aan de Noorddammerweg 83 Unit 19B in Amstelveen vlakbij de bloemenveiling Aalsmeer. Gelieve van tevoren bellen wanneer u wilt komen, het komt wel eens voor dat we er niet zijn en een klus op het water hebben.

Castmarine webshop

Castmarine heeft ook een groeiend aanbod interessante artikelen geselecteerd in onze webshop. Deze artikelen zijn direct online te bestellen.

U kunt bestelde artikelen naast verzenden ook afhalen.