Barry Stevens
06-27832271

Barry heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in onderhoud van buitenboordmotoren en rubberboten. Voor in-/verkoop en specifieke vragen over rubberboten kunt u het beste bij hem terecht.

Castmarine staat bekend om grote kennis, kwaliteit, klantvriendelijkheid en heeft het woord “service” hoog in het vaandel staan. Bovendien hebben wij grote voorraad tegen zeer scherpe prijzen.

Wij ontvangen u graag in ons pand te Amstelveen waar wij een groot aanbod nieuwe en gebruikte motoren aanbieden. Hier vind u ons assortiment onderdelen, accessoires en gebruikte buitenboordmotoren.

Castmarine is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en verkopen van uw buitenboordmotor. Onze kracht is persoonlijke service, voorraad, in- en verkoop en snel kunnen leveren. Ook kunnen wij u uitgebreide informatie en advies verschaffen en uw vragen beantwoorden over uw aankoop. Verder leveren wij kwalitatief uitstekende fluistermoren, elektrische buitenboordmotoren, tegen de laagste prijzen en met goede garantie, dit mogelijk door eigen import.

Service, voorraad, deskundigheid en scherpe prijzen is ons motto !

Veel accessoires kunnen wij aanbieden voor scherpe prijzen en ook de tweedehands handel zal bij ons niet ontbreken. Wij hebben altijd zo’n 70 kleine tot grote buitenboordmotoren op voorraad.

Bij aan-/verkoop van een nieuwe of gebruikte buitenboordmotor kunnen wij u assisteren om uw keuze de juiste keuze te maken. Aarzel niet en bel ons voor persoonlijk advies.