Calletti™ 330POWER PRO AIRDECK

949,00

De CALLETTI™ 230POWER PRO is een handgemaakte opblaasboot gemaakt met echt vakmanschap. Met de PRO heb je altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs. Deze kwalitatieve rubberboot is de meest betaalbare boot in zijn soort. De boot is snel opgeblazen en ook weer snel leeg te laten. Makkelijk te vervoeren door het lichte gewicht en de compacte omvang als hij leeg is. Deze rubberboot wordt geleverd inclusief een vaste kiel en airdeckbodem.

Categorie:

Beschrijving

De CALLETTI™ 330POWER PRO is een handgemaakte opblaasboot gemaakt met echt vakmanschap. Met de PRO heb je altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs. Deze kwalitatieve rubberboot is de meest betaalbare boot in zijn soort. De boot is snel opgeblazen en ook weer snel leeg te laten. Makkelijk te vervoeren door het lichte gewicht en de compacte omvang als hij leeg is. Deze rubberboot wordt geleverd inclusief een vaste kiel en airdeckbodem.

De CALLETTI™ 330POWER PRO is geschikt voor een buitenboordmotor tot 15 PK. Zo verplaats je je nog makkelijker over het water! Gemaakt van de beste materialen is de romp van de boot bestendig tegen olie, benzine en uv-straling. De 3 laags PVC tubes van de 330POWER PRO zorgen met z’n 1000 denier voor een zeer stabiele ligging in het water. Ook blijft de boot bij elke temperatuur zacht en flexibel, zelfs bij de meest koude temperaturen. Zo kun je het hele jaar door genieten van de handige en veelzijdige 330POWER PRO . De 330POWER PRO wordt geleverd inclusief aluminium sliding seat zodat je zelf de positie van de zitbank kunt instellen. Ga voor de CALLETTI™ 330POWER PRO en laat je verrassen door echt vakmanschap en kwaliteit!

  • Traditioneel handgemaakt van de beste materialen
  • Hoogwaardig 0.9mm, 1000D PVC voor nóg meer stevigheid
  • Gratis voetpomp
  • Geen motorsteun nodig door ingebouwde spiegel
  • Geschikt voor 4+1 personen

 

Specificaties:

MERK CALLETTI
KLEUR GRIJS
MODEL 330POWER PRO
LENGTE 330 CM
BREEDTE 147 CM
BREEDTE BINNENKANT  82 CM
TUBE DIAMETER  41 CM
LUCHTKAMERS  3
TOTAAL GEWICHT 40 KG
PVC DIKTE 0.9 MM
GARENNUMMER 1000 DENIER
AANTAL PERSONEN MAXIMAAL 4+1 PERSONEN
ADVIES VERMOGEN  15 PK
MAXIMAAL VERMOGEN  15 PK
STANDAARD INBEGREPEN ALUMINIUM ROEISPANEN,GEBRUIKSAANWIJZING, GRIJPTOUW, HANDGREPEN, ALUMINIUM ZITPLANKEN, REPARATIESET, ROEISPAAN HOUDERS, AIRDECK BODEM MET KIEL, VOETPOMP
GARANTIE 2 JAAR OP FABRICAGEFOUTEN