Calletti™ 280POWER PRO AIRDECK

849,00

De CALLETTI™ 230POWER PRO is een handgemaakte opblaasboot gemaakt met echt vakmanschap. Met de PRO heb je altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs. Deze kwalitatieve rubberboot is de meest betaalbare boot in zijn soort. De boot is snel opgeblazen en ook weer snel leeg te laten. Makkelijk te vervoeren door het lichte gewicht en de compacte omvang als hij leeg is. Deze rubberboot wordt geleverd inclusief een vaste kiel en airdeckbodem.

Categorie:

Beschrijving

De CALLETTI™ 280POWER PRO is een handgemaakte opblaasboot gemaakt met echt vakmanschap. Met de PRO heb je altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs. Deze kwalitatieve rubberboot is de meest betaalbare boot in zijn soort. De boot is snel opgeblazen en ook weer snel leeg te laten. Makkelijk te vervoeren door het lichte gewicht en de compacte omvang als hij leeg is. Deze rubberboot wordt geleverd inclusief een vaste kiel en airdeckbodem.

De CALLETTI™ 280POWER PRO is geschikt voor een buitenboordmotor tot 6 PK. Zo verplaats je je nog makkelijker over het water! Gemaakt van de beste materialen is de romp van de boot bestendig tegen olie, benzine en uv-straling. De 3 laags PVC tubes van de 280POWER PRO zorgen met z’n 1000 denier voor een zeer stabiele ligging in het water. Ook blijft de boot bij elke temperatuur zacht en flexibel, zelfs bij de meest koude temperaturen. Zo kun je het hele jaar door genieten van de handige en veelzijdige 280POWER PRO . De 280POWER PRO wordt geleverd inclusief aluminium sliding seat zodat je zelf de positie van de zitbank kunt instellen. Ga voor de CALLETTI™ 280POWER PRO en laat je verrassen door echt vakmanschap en kwaliteit!

  • Traditioneel handgemaakt van de beste materialen
  • Hoogwaardig 0.9mm, 1000D PVC voor nóg meer stevigheid
  • Gratis voetpomp
  • Geen motorsteun nodig door ingebouwde spiegel
  • Geschikt voor 3+1 personen

 

Specificaties:

MERK CALLETTI
KLEUR GRIJS
MODEL 280POWER PRO
LENGTE 280 CM
BREEDTE  CM
BREEDTE BINNENKANT  76 CM
TUBE DIAMETER 38 CM
LUCHTKAMERS 2
TOTAAL GEWICHT 32 KG
PVC DIKTE 0.9 MM
GARENNUMMER 1000 DENIER
AANTAL PERSONEN MAXIMAAL 3+1 PERSONEN
ADVIES VERMOGEN 6 PK
MAXIMAAL VERMOGEN  6 PK
STANDAARD INBEGREPEN ALUMINIUM ROEISPANEN,GEBRUIKSAANWIJZING, GRIJPTOUW, HANDGREPEN, ALUMINIUM ZITPLANKEN, REPARATIESET, ROEISPAAN HOUDERS, AIRDECK BODEM MET KIEL, VOETPOMP
GARANTIE 2 JAAR OP FABRICAGEFOUTEN