Diverse brandstofmotoren

(2 klantbeoordelingen)

Voor ons aanbod tweedehands / gereviseerde brandstofmotoren vragen wij u een afspraak te maken voor beschikbaarheid en advies. De doorlooptijd van deze motoren is te snel om dit op deze website te onderhouden.

Categorie:

Beschrijving

Castmarine VOF is in de loop der jaren inmiddels een begrip geworden in de in en verkoop van gebruikte buitenboordmotoren met garantie. Jaarlijks vinden vele gebruikte buitenboordmotoren een nieuwe tevreden eigenaar via Castmarine VOF.

Wij bieden dan ook motoren aan van 2 pk tot 25 pk van diverse merken YAMAHA, HONDA, MERCURY, SUZUKI, MARINER, TOHATSU enz enz zowel 2 takt als 4 takt. Waarvan we altijd zo’n 75 stuks op voorraad hebben. De motoren zijn allemaal grondig nagekeken en hebben dan een servicebeurt ondergaan. De verkoop van Chinese imitatie motoren is bij ons gestopt, we hebben zelf ervaren de laatste jaren dat de kwaliteit vaak te wensen over liet. Verder kunnen we ook regelmatig zwaardere motoren tot 100 pk leveren.

2 beoordelingen voor Diverse brandstofmotoren

 1. Rits

  Op jacht naar gebruikte 15 pk elektrische .startende buitenboordmotor. Wat een keus echter professioneel geholpen zodat we snel wisten tussen welke twee motoren we het best konden kiezen. Service is ook na aankoop uitstekend!

 2. Outboard Zeeland

  Bij de Mannen van Castmarine een mooie Yamaha gekocht.
  Goede prijs kwaliteit verhouding en goede service.
  Kortom een betrouwbaar adres.

  Bedankt mannen!
  Mvg Outboard Zeeland.

Een beoordeling toevoegen